Новини

05 Квітня, 2021 р., 13:28
   04 квітня 2021 року було проведено прибирання території від сміття на дитячому майданчику та біля пам’ятнику загиблим у Другій Вітчизняній війні, кладовища та шкіл на території села Зелений Колодязь, с.Тернова, смт.Введенка Новопокровської селищної ради.
31 Березня, 2021 р., 08:51
    Подія, що відбудеться в приміщенні Новопокровського будинку культури 31 березня 2021 року о 14.00, ініційована Новопокровською селищною радою і має мету налагодити продуктивну взаємодію нашої ради, органів місцевого самоврядування сусідніх громад, активних представників громадськості, природоохоронних громадських організацій, екологів, юристів в напрямку подолання екологічної катастрофи державного масштабу - колосальне забруднення русел річок Уди та Сіверський Донець відходами переробки полімерів.
18 Березня, 2021 р., 16:41
На Харківщині запровадили додаткові карантинні обмеження для масових закладів, а школам і вишам рекомендують дистанційне навчання.
18 Березня, 2021 р., 12:38
17 березня відбулась IV сесія VIII скликання Новопокровської селищної  ради, на якій були присутні 22 депутатів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь