Увага, важлива інформація!

Дата: 11.07.2024 16:17
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Згідно спільного наказу Харківської обласної військової адміністрації та оперативного командування «Схід» від 19.05.2024 р. «Про утворення комендатур, призначення комендантів та організацію здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану на території Харківської області» на території Новопокровської селищної ради ПІД ЧАС КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ПЕРЕБУВАННЯ ТА ПЕРЕСУВАННЯ ОСІБ БЕЗ ВІДПОВІДНИХ ПЕРЕПУСТОК.

Перепустки видаються підприємствам, установам, організаціям комунальної власності, фізичним особам-підприємцям, іншим підприємствам, установам, організаціям ЗА ЗАЯВКОЮ КЕРІВНИКІВ до Харківської обласної військової адміністрації.

Перепустки видаються на підставі Заявок, що подаються до селищної ради.

До заявки на видачу перепусток фізичним особам додається копія документа, що посвідчує громадянство України, її спеціальний статус, а також копія документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (або відмітки в паспорті громадянина України у формі книжечки про відмову від отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків), копія документа про зареєстроване/задеклароване місце проживання (відповідних сторінок паспорта громадянина України у формі книжечки).

До заявки на видачу перепусток для транспортних засобів додається копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь