Виконавчий комітет Новопокровської селищної ради інформує про початок проведення громадського обговорення у формі електронних консультацій щодо перейменування вулиць та провулків у Новопокровській селищній територіальній громаді.

Дата: 03.01.2024 21:08
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

‼️Увага‼️ З 03.01.2024 по 12.01.2024 проводяться е-консультації з громадськістю щодо перейменування вулиць, провулків, тупіків на території Новопокровської громади.

️Електронні консультації розміщені на платформі Е-ДЕМ, заходьте на платформу за посиланням: https://consult.e-dem.ua/ та розміщуйте свій коментар - новий варіант назви вулиці, провулку, тупіку.

 

Збір варіантів назв вулиць/провулків/тупіків проводиться 10 календарних днів керуючись Конституцією України, законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", на підставі законів України від 21.03.2023 р. №3005-ІХ "Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії", від 09.04.2015 р. № 317-VIII "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки".

 

🗣️Зауваження та пропозиції подаються протягом 10 календарних днів  з моменту оприлюднення цього повідомлення у форматі електронної консультації з громадськістю.

 

🧑🤝🧑Кожен мешканець громади може запропонувати варіант назви вулиці/ провулку що перейменовується.

 

📊Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Новопокровської селищної ради за посиланням: https://novopokrovka-gromada.gov.ua/ , а також на інших інформативних каналах громади.

 

Після проведення е-консультації (у форматі консультації - збір варіантів назв) буде розпочато процес вибору із запропанованих варіантів назв, тобто е-консультація у форматі опитування. Загальний термін проведення перейменування 2 місяці з дати оприлюднення інформативного повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування назв вулиць, провулків, тупіків населених пунктів Новопокровської громади.

 

🎦 Переглянути відео-інструкцію щодо е-консультацій з громадськістю можна за посиланням: https://youtu.be/JUR4IX-dgKI?si=PEdxRLYyD-vNv3sP


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь