Аналіз отриманого результату за перший місяць роботи над проєктом "Довіра через партисипацію: інформування та підвищення спроможності Новопокровської громади"

Дата: 02.01.2024 15:20
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

🗣️ Проведено опитування мешканців   10 населених пунктів Новопокровської громади. За результатами оцінки ефективності роботи органу місцевого самоврядування та його структурних підрозділів, посадових осіб отримано загальну  середню оцінку 6,16 балів (за шкалою від 1 до 10, де 10 - максимальний бал). Це достатньо високий показник рівня довіри населення до керівництва громади.

 

🗣️В той же час населення висловило бажання отримувати більше інформації про діяльність команди посадовців селищної ради. Про недостатній рівень поінформованості повідомили 52% опитаних.

 

Керівництво громади прийняли до уваги думку мешканців та значно підвищили рівень інформатизації суспільства.

 

🔊Інформування відбувалося шляхом проведення чотирьох фокус-груп у режимі прямого спілкування за участю 120 осіб громадськості та під керівництвом селищної голови Елена Слабинская , її заступниці Светлана Алешина , старост громади Тарусіна Віктора, Малишева Артема, Лукутіна Олександра. Таким чином було проведено навчання у Есхарівському, Введенському, Терніаському старостинський округах та у центральній садибі в селищі Новопокровка.

🎦Також з метою охоплення більшої кількості людей було створено Ютуб канал на якому розміщено інформаційні ролики щодо впровадження електронних консультацій в Новопокровській громаді. Тепер кожен може у будь-який час переглянути відео та отримати інформацію!

 

💻👩💻Окрім цього було проведено першу тестову публічну консультацію з населенням громади через zoom зустріч. Запис цієї консультації також збережено та розміщено на Ютуб-каналі громади.

 

📊 Протягом місяця проводився аналіз найбільш зручніших каналів комунікації з населенням. Інформаційні повідомлення були розміщені у Viber групах громади по кожному населеному пункті, в telegram групі "Солнечный (перекличка)", на офіційній сторінці Новопокровської селищної ради в Facebook, на сайта селищної ради.

 

📈 В результаті проведеної роботи отримали наступні результати:

- найбільша кількість населення громади дивиться повідомлення у Viber групі "Селищна рада (повідомлення), публікації в цій групі набрали більше 22 000 переглядів. В той же час ілюстрована фотографіями, діаграмами інформація має в десятки разів більше переглядів. Це означає, що мешканці громади хочуть не тільки читати новини, а ще й бачити фактичну реалізацію того що відбувається!

 

📉 Також проаналізовано який саме формат опитування/анкетування є більш зручним для населення громади:

- в опитуванні через Viber прийняли участь в загальній кількості по всіх групах майже 900 осіб;

- в опитуванні анонімному через Google форму прийняли участь 4553 особи;

- паперові форми заповнили тільки 87 осіб.

 

Отриманий результат підтверджує готовність громади до впровадження інструментів електронної демокрації на території Новопокровської селищної територіальної громади💛💙

 

#Station_participation #Станція_Харків #NED


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь