Вітаємо переможців проєкту «Сучасні технології публічного управління»

Дата: 19.10.2023 08:52
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

💛💙Вітаємо переможців!💛💙

Ідеятон від Станція Харків «Сучасні технології публічного управління» впродовж трьох днів - 16,17,18 жовтня проходив у Харкові. Проєктну ідею команди ГО "Смак життя" у складі Альошиної Світлани- заступник селищного голови з питань регіонального розвитку та залучення інвестицій та Павлова Костянтина - голова Молодіжна рада Новопокровської ТГ було обрано до участі в Ідеятон «Поширення сучасних технологій публічного управління». 

Команди від громадських організацій з різних куточків України привезли цікаві ідеї по просуванню партисипаціі в своїх громадах.

Наш проєкт "Довіра через партисипацію: інформування та підвищення спроможності Новопокровської громади» став переможцем! 

Тож вже з цього моменту починаємо його реалізацію, а саме впроваджуємо електронні консультації в Новопокровській громаді.

 

Саме така командна робота є найефективнішою, бо тільки поєднавши зусилля громадської організації, місцевого самоврядування та молоді громади ми отримуємо найкращій результат та підвищуємо спроможність Новопокровської громади!

 

#station_participation #NED #Станція_Харків


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь