Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 10.05.2023 12:57
Кількість переглядів: 119

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів»  (зі змінами) )

1

Замовник

НОВОПОКРОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмету закупівлі

Послуги з озеленення та утримання зелених насаджень (покіс трави в смт. Есхар, Чугуївського району, Харківської області), код ДК 021:2015 - 77310000-6 -  Послуги з озеленення та утримання зелених насаджень (ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник», що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 77314000-4 Послуги з утримання територій)

3

Вид процедури

Відкриті торги

4

Дата оголошення

08 травня 2023 року

5

Строк поставки

До 31.12.2023р.

6

Обсяг закупівлі

Кількість послуг: 1 послуга.

Обсяг надання послуг: 244710 м2

7

Ідентифікатор закупівлі

UA-2023-05-08-012622-a

8

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості  предмета закупівлі

300 000,00 грн.(триста тисяч грн. 00 коп.),  у тому числі ПДВ.

Розмір бюджетного призначення визначено згідно Рішення XXІІ сесії VIII скликання Новопокровської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 28 березня 2023 року «Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року «Про бюджет Новопокровської селищної територіальної громади на 2023 рік»».

9

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно прогнозованих обсягів покосу трави в смт. Есхар, Чугуївського району, Харківської області на 2023 рік.

10

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючим на період надання послуг.

Виконавець повинен забезпечувати дотримання загальних та гарантованих стандартів якості надання послуг.

При наданні послуг Виконавець повинен дотримуватись вимог:

- Закону України «Про благоустрій населених пунктів»;

- Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища»;

- Наказу Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 10 квітня 2006 року N 105 «Про затвердження Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України» та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 27 липня 2006 р. за N 880/12754;

- іншим діючим нормативно-правовим актам України у сфері благоустрою та зеленого господарства.

В ході надання послуг виконавець повинен використовувати  обладнання (механізми та/або пристроїв та/або приладів та/або інструментів тощо), технічний стан яких не спричиняють шкоди довкіллю і не забруднюють навколишнє середовище паливно-мастильними матеріалами.

Виконавець зобов’язаний для виконання умов договору забезпечити працівників, які будуть задіяні до виконання послуг, обладнанням (механізми та/або пристроїв та/або приладів та/або інструментів тощо) та спеціальним одягом та/або форменим одягом, відповідно до сезону, засобами індивідуального захисту (в разі необхідності) тощо.

Виконавець самостійно за свій рахунок повинен забезпечувати виконання правил дорожнього руху, правил протипожежної та електробезпеки, охорону праці, техніку безпеки та інше.

Послуга, що має надаватися:

покіс трави в смт. Есхар, Чугуївського району, Харківської області, три рази на рік, загальна площа надання послуг: 244710 м2.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь