Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.04.2023 16:20
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4-1 постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів»  (зі змінами) )

1

Замовник

НОВОПОКРОВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЧУГУЇВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2

Назва предмету закупівлі

Послуги автогрейдера для планування доріг на території населених пунктів Новопокровської  селищної ради, код за ДК 021:2015 - 45520000-8 Прокат обладнання з оператором для виконання земляних робіт

3

Вид процедури

Відкриті торги

4

Дата оголошення

31 березня 2023 року

5

Строк надання послуг

З дати укладення Договору до 31.12.2023 року (включно).

6

Обсяг закупівлі

1 послуга (128 машино-годин)

7

Ідентифікатор закупівлі

UA-2023-03-31-005122-а

8

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості  предмета закупівлі

144640,00 грн.(сто сорок чотири тисячі шістсот сорок грн. 00 коп.), в т.ч. ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено розрахунковою кількістю часів необхідної роботи автогрейдера для вирівнювання                               ґрунтових доріг в 2023 році, з урахуванням відсутності цих робіт протягом 2022 року.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості послуг автогрейдера відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої Наказом Мінекономіки № 275 від 18.02.2020р. та сформована на підставі отриманих комерційних пропозицій від потенційних надавачів послуг автогрейдера на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі.

9

Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення визначено згідно Рішення XXІІ сесії VIII скликання Новопокровської селищної ради Чугуївського району Харківської області від 28 березня 2023 року «Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2022 року «Про бюджет Новопокровської селищної територіальної громади на 2023 рік»».

10

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері.

Послуги, які становлять предмет закупівлі, повинні виконуватися з належною якістю та відповідно до встановлених чинним законодавством України норм та технічних характеристик, діючими на період надання послуг.

1. Послуги надаються з урахуванням потреб Замовника та у відповідності до технології виконуваних робіт. Перелік об’єктів та обсяги надання послуг вказуються Замовником в кожному окремому випадку. Враховуючи характер надання послуги Виконавець здійснює її надання в робочий час, а при потребі і в неробочий час, включаючи вихідні та святкові дні за наявності заявок Замовника.

2. Техніка, яка буде задіяна для планування та профілювання доріг території селищної ради повинна якісно і технічно відповідати умовам вказаних послуг. Планування та профілювання доріг здійснюється технікою з водієм у справному технічному стані, повністю заправлена паливно-мастильними матеріалами, забезпечена регулярним проходженням технічного огляду та з необхідними розпізнавальними знаками.

3. Вартість часу роботи техніки обліковується з моменту її прибуття та вибуття з об’єкту.

4. Виконавець забезпечує  дотримання правил охорони праці та техніки безпеки під час надання послуг, що є предметом закупівлі.

5. Під час здійснення цієї закупівлі стосовно технічних, якісних характеристик його предмета передбачається необхідність застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі під час виконання договору про надання послуг, а саме використання Виконавцем обладнання та матеріалів, що не спричиняють шкоди довкіллю, недопущення забруднення навколишнього середовища паливно-мастильними матеріалами, які використовуються в процесі експлуатації техніки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь