Відбувся концерт з НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ ТА 33-ОЇ РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК КОЛИШНЬОГО СРСР З РЕСПУБЛІКИ АФГАНІСТАН

Дата: 14.02.2022 09:28
Кількість переглядів: 5650

Фото без опису

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 15 лютого виповнюється 33-тя річниця виведення  радянських військ  із Афганістану. Святковий концерт, присвячений цій  знаменній даті, відбувся 12 лютого в Есхарівському Будинку культури. На ньому були присутні воїни-інтернаціоналісти і мешканці Новопокровської громади, які прийшли вшанувати своїх земляків. Центром уваги вечора-пам'яті став виступ Володимира Степанова - воїна-інтернаціоналіста, який у піснях ( а прозвучало їх чимало) повідав про армійське братерство, війну та мир і просто про життя. 


Селищний голова Олена Слабінська, привітала воїнів-інтернаціоналістів з річницею виведення військ з Афганістану та  Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день, - сказала вона, ми схиляємо голови перед пам'ятю загиблих і низько вклоняємось тим, хто повернувся і з честю несе горде ім'я воїна-інтернаціоналіста, "Ваш подвиг - це приклад справжньої самовідданості, патріотизму, чесності, високого морального духу.
Героїчність та патріотизм захисників минулого переплелись зі свідомістю, чесністю та хоробрістю тих військових, які тримають лінію оборони зараз," - підкреслила очільниця.


Голова громади щиро побажала всім учасникам бойових дій міцного здоров’я на довгі роки, миру, успіхів у праці, достатку та злагоди у родинах. 

ТІЛЬКИ ГЕРОЇЧНІСТЬ І ПАТРІОТИЗМ ПЕРЕПЛЕЛИСЬ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь