Відбувся концерт з НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ ТА 33-ОЇ РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК КОЛИШНЬОГО СРСР З РЕСПУБЛІКИ АФГАНІСТАН

Дата: 14.02.2022 09:28
Кількість переглядів: 5626

Фото без опису

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. 15 лютого виповнюється 33-тя річниця виведення  радянських військ  із Афганістану. Святковий концерт, присвячений цій  знаменній даті, відбувся 12 лютого в Есхарівському Будинку культури. На ньому були присутні воїни-інтернаціоналісти і мешканці Новопокровської громади, які прийшли вшанувати своїх земляків. Центром уваги вечора-пам'яті став виступ Володимира Степанова - воїна-інтернаціоналіста, який у піснях ( а прозвучало їх чимало) повідав про армійське братерство, війну та мир і просто про життя. 


Селищний голова Олена Слабінська, привітала воїнів-інтернаціоналістів з річницею виведення військ з Афганістану та  Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день, - сказала вона, ми схиляємо голови перед пам'ятю загиблих і низько вклоняємось тим, хто повернувся і з честю несе горде ім'я воїна-інтернаціоналіста, "Ваш подвиг - це приклад справжньої самовідданості, патріотизму, чесності, високого морального духу.
Героїчність та патріотизм захисників минулого переплелись зі свідомістю, чесністю та хоробрістю тих військових, які тримають лінію оборони зараз," - підкреслила очільниця.


Голова громади щиро побажала всім учасникам бойових дій міцного здоров’я на довгі роки, миру, успіхів у праці, достатку та злагоди у родинах. 

ТІЛЬКИ ГЕРОЇЧНІСТЬ І ПАТРІОТИЗМ ПЕРЕПЛЕЛИСЬ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь