Нарада у відділі освіти

Дата: 26.01.2022 17:37
Кількість переглядів: 4865

Фото без опису

 

Останнім часом багато уваги в закладах освіти Новопокровської селищної територіальної громади приділяється питанню здорового харчування. Сьогодні головний бухгалтер відділу освіти, культури, спорту та молоді Новопокровської селищної ради Олена Хуторянець провела чергову нараду з кухарами, працівниками харчоблоків закладів освіти. Вона ще раз звернулася до Плану заходів реформування системи шкільного харчування, затвердженого Кабінетом Міністрів України від 05.08.2020 № 1008-р, підкреслила важливість упровадження його в роботі шкільних їдалень. Далі, зокрема, повідомила про те, що розпочала  роботу платформа «ЗНАЇМО» (Знаймо, що їмо) – платформа здорового харчування, яка є частиною реформи системи шкільного харчування. Основне завдання платформи -інформування освітніх управлінців, керівників закладів освіти, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у школах. Платформа містить ключову інформацію про реформу, нормативно-правову базу, навчальні матеріали тощо.

Також головний бухгалтер нагадала працівникам харчоблоків про необхідність неухильного дотримання Санітарного регламенту.

Нарада пройшла в атмосфері співпраці, були з’ясовані питання актуальні для працівників шкільних їдалень.

Завершуючи нараду, Олена Хуторянець підкреслила, що це реформа, яка закладає фундаментальне здоров’я української нації. А золота її основа – це наші діти, що є провідниками нового світогляду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь