Нарада у відділі освіти

Дата: 26.01.2022 17:37
Кількість переглядів: 4837

Фото без опису

 

Останнім часом багато уваги в закладах освіти Новопокровської селищної територіальної громади приділяється питанню здорового харчування. Сьогодні головний бухгалтер відділу освіти, культури, спорту та молоді Новопокровської селищної ради Олена Хуторянець провела чергову нараду з кухарами, працівниками харчоблоків закладів освіти. Вона ще раз звернулася до Плану заходів реформування системи шкільного харчування, затвердженого Кабінетом Міністрів України від 05.08.2020 № 1008-р, підкреслила важливість упровадження його в роботі шкільних їдалень. Далі, зокрема, повідомила про те, що розпочала  роботу платформа «ЗНАЇМО» (Знаймо, що їмо) – платформа здорового харчування, яка є частиною реформи системи шкільного харчування. Основне завдання платформи -інформування освітніх управлінців, керівників закладів освіти, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у школах. Платформа містить ключову інформацію про реформу, нормативно-правову базу, навчальні матеріали тощо.

Також головний бухгалтер нагадала працівникам харчоблоків про необхідність неухильного дотримання Санітарного регламенту.

Нарада пройшла в атмосфері співпраці, були з’ясовані питання актуальні для працівників шкільних їдалень.

Завершуючи нараду, Олена Хуторянець підкреслила, що це реформа, яка закладає фундаментальне здоров’я української нації. А золота її основа – це наші діти, що є провідниками нового світогляду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь