Новопокровська громада вітає ЛЮБОВ ОЛЕКСАНДРІВНУ ЛУГАНСЬКУ з ЮВІЛЕЄМ.

Дата: 15.01.2022 09:15
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

15 січня свій ювілей, 70-річчя від дня народження, відзначає шляхетна людина, Вчитель з великої літери, вірний наставник багатьох вчителів та учнів - Любов Олександрівна Луганська.
У народі кажуть, що щастя людини не має виміру. Проте щасливцями долі  вважають тих, хто зумів побачити і розкрити свій талант, несучи при цьому людям добро і не вимагаючи нічого натомість. Саме такою і є наша ювілярка. Чітка логіка  і невгамовний характер, кипуча енергія і високий професіоналізм, хороші організаторські здібності та відданість своїй справі гармонійно поєднались у цій жінці і стали уособленням  кращих рис сучасного керівника. Про її професіоналізм знають не лише у Новопокровській громаді, а й далеко за її межами.
Понад 47 років життя Любов Олександрівна присвятила роботі з дітьми, віддаючи кожному частинку своєї душі. 23 роки займала посаду директора школи і зараз вона в строю – на посаді заступника директора з навчально- виховної роботи. Не завжди легким був життєвий шлях цієї дивовижної жінки, але вона вміє знайти позитив в усьому і  робить все, щоб усім біля неї було добре. 
І сьогодні вона вражає новими креативними ідеями, наполегливістю у досягненні мрій, прагненням у всьому досконалості та вмінням вести за собою інших.


Шановна ЛЮБОВ ОЛЕКСАНДРІВНО! 
Щиро вітаємо ВАС з ювілеєм! Бажаємо ВАМ невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А  підгрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності  хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі  почуття. Хай життя буде світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть  наснаги у скарбничку ВАШОЇ душі! Нехай шана ВАШИХ учнів і освітян буде подякою ВАМ за плідну працю, чуйність, уміння творити добро!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь