Новопокровська громада вітає ЛЮБОВ ОЛЕКСАНДРІВНУ ЛУГАНСЬКУ з ЮВІЛЕЄМ.

Дата: 15.01.2022 09:15
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

15 січня свій ювілей, 70-річчя від дня народження, відзначає шляхетна людина, Вчитель з великої літери, вірний наставник багатьох вчителів та учнів - Любов Олександрівна Луганська.
У народі кажуть, що щастя людини не має виміру. Проте щасливцями долі  вважають тих, хто зумів побачити і розкрити свій талант, несучи при цьому людям добро і не вимагаючи нічого натомість. Саме такою і є наша ювілярка. Чітка логіка  і невгамовний характер, кипуча енергія і високий професіоналізм, хороші організаторські здібності та відданість своїй справі гармонійно поєднались у цій жінці і стали уособленням  кращих рис сучасного керівника. Про її професіоналізм знають не лише у Новопокровській громаді, а й далеко за її межами.
Понад 47 років життя Любов Олександрівна присвятила роботі з дітьми, віддаючи кожному частинку своєї душі. 23 роки займала посаду директора школи і зараз вона в строю – на посаді заступника директора з навчально- виховної роботи. Не завжди легким був життєвий шлях цієї дивовижної жінки, але вона вміє знайти позитив в усьому і  робить все, щоб усім біля неї було добре. 
І сьогодні вона вражає новими креативними ідеями, наполегливістю у досягненні мрій, прагненням у всьому досконалості та вмінням вести за собою інших.


Шановна ЛЮБОВ ОЛЕКСАНДРІВНО! 
Щиро вітаємо ВАС з ювілеєм! Бажаємо ВАМ невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А  підгрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності  хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любові і добра, натхненна думка й щирі  почуття. Хай життя буде світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додадуть  наснаги у скарбничку ВАШОЇ душі! Нехай шана ВАШИХ учнів і освітян буде подякою ВАМ за плідну працю, чуйність, уміння творити добро!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь