Стратегія розвитку громади

Дата: 05.08.2021 09:13
Кількість переглядів: 1257

Фото без опису

 

   16 червня 2021 року рішенням VII сесії VIII скликання розпочато роботу над розробкою Стратегії розвитку територіальної громади Новопокровської селищної ради Чугуївського району Харківської області на 2022-2027 роки. 

   Стратегія – це план дій на п’ять років із чітким поетапним визначенням заходів та ресурсів для забезпечення подальшого розвитку нашої громади та комфортного проживання кожного її мешканця.

   На етапі обговорення даного стратегічного документа в центрі уваги будуть системні проблеми з життя нашої спільноти, способи їх подолання, пріоритетні напрями розвитку та завдання на шляху змін. Тобто, всі ключові моменти, які дозволять Новопокровській територіальній громаді стати успішною як в області, так і в Україні.

   У відповідності до методу партнерства, ми, як орган влади, хочемо залучити до процесу стратегування жителів громади аби кожен висловив власні думки та пропозиції.

   Шановні жителі Новопокровської територіальної громади, запрошуємо Вас долучатися:

- до участі в засіданнях робочої групи з розробки стратегії;

- до обговорення в доступний та зручний для Вас спосіб (через офіційний веб-сайт та сторінку селищної ради у мережі Facebook, електронною поштою на адресу novopokrovskay_rada@ukr.net, подавати письмові пропозиції до селищної ради).

   Надані пропозиції будуть узагальнені фахівцями селищної ради та винесені на обговорення під час засідань робочої групи з розробки Стратегії.

   Форми отримання та оприлюднення інформації щодо Стратегії можуть бути різними: тексти, фотографії, відео, аудіо, презентації тощо. Головне – спільно визначити, якою ми хочемо бачити нашу Новопокровську територіальну громаду в результаті реалізації майбутньої Стратегії.

   Якщо Ви бажаєте брати участь у розробці стратегії розвитку громади заповніть форму за посиланням:  https://forms.gle/1cLcST2BF3gFsjzs5

   Перше засідання робочої групи з розробки Стратегії відбудеться 11 серпня 2021 року о 14:00 годині у будинку культури за адресою: смт Новопокровка, вул. ім. В. Вішталя, 14. Бажаючі взяти участь мають зазначити свою електронну пошту та мобільний номер телефону під час попередньої реєстрації (за допомогою вказаної вище google-анкети). 

   Запрошуємо всіх небайдужих до розвитку Новопокровської територіальної громади.

 

Спільними зусиллями ми зможемо зробити її найкращою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь