Підведені перші підсумки олімпіад

Дата: 15.02.2022 15:24
Кількість переглядів: 5733

Фото без опису

 

Відділ освіти, культури, спорту та молоді Новопокровської селищної ради щиро вітає учнів, що стали призерами ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році:

Серицьку Любов, ученицю 9 класу Есхарівського ліцею, за ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі учнівської олімпіади з хімії. За підготовку Любові до олімпіади дякуємо вчителеві  хімії Бурейко Інні Михайлівні.

Жовнер Марію, ученицю 9 класу Введенського ліцею, за ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі учнівської олімпіади з географії. Висловлюємо подяку Гридіній Валентині Миколаївні, учителю географії, за підготовку Марії до учнівської олімпіади.

Михайлова Андрія, учня 10 класу Новопокровського опорного ліцею, за ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі учнівської олімпіади з  історії. Дякуємо Васильєвій Євгенії Анатоліївні, учителю історії, за підготовку Андрія до ІІІ (обласного) етапу учнівської олімпіади з історії.

Бажаємо призерам і надалі зростати творчо й інтелектуально, відкриваючи нові грані наук! Зичимо вчителям, щоб їх завжди супроводжували успіх, удача й натхнення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь