Підведені перші підсумки олімпіад

Дата: 15.02.2022 15:24
Кількість переглядів: 5697

Фото без опису

 

Відділ освіти, культури, спорту та молоді Новопокровської селищної ради щиро вітає учнів, що стали призерами ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році:

Серицьку Любов, ученицю 9 класу Есхарівського ліцею, за ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі учнівської олімпіади з хімії. За підготовку Любові до олімпіади дякуємо вчителеві  хімії Бурейко Інні Михайлівні.

Жовнер Марію, ученицю 9 класу Введенського ліцею, за ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі учнівської олімпіади з географії. Висловлюємо подяку Гридіній Валентині Миколаївні, учителю географії, за підготовку Марії до учнівської олімпіади.

Михайлова Андрія, учня 10 класу Новопокровського опорного ліцею, за ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі учнівської олімпіади з  історії. Дякуємо Васильєвій Євгенії Анатоліївні, учителю історії, за підготовку Андрія до ІІІ (обласного) етапу учнівської олімпіади з історії.

Бажаємо призерам і надалі зростати творчо й інтелектуально, відкриваючи нові грані наук! Зичимо вчителям, щоб їх завжди супроводжували успіх, удача й натхнення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь