День Села с.Стара Покровка

Дата: 29.08.2021 11:59
Кількість переглядів: 875

Фото без опису

День села - це особливе свято , яке об'єднує всіх , хто любить своє село , тих людей ,,чиєю працею воно створювалось . Сьогодні православний світ відзначав  Успіння Пресвятої Богородиці ,а в селі Стара Покровка відзначили два свята : престол та День села .
 На подвір'ї Старопокровського ліцею всіх присутніх жителів села привітала голова Новопокровської селищної ради Олена Слабінська .За активну громадську позицію та внесок у розвиток села найдостойніші були відзначені грамотами та цінними подарунками. З насолодою присутні слухали привітання та пісні у виконанні працівників Центру культури та дозвілля Новопокровської громади  та гостей свята . Працівники Центру культури та дозвілля Новопокровської громади продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, читали вірші , з великою вдячністю звертались до селян. А дякувати їм є за що, адже люди в Старій Покровці  найпрацьовитіші. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, життя – то джерело людської мудрості і самовідданості. Гучними оплесками дякували  мешканці села виконавцям : ансамблю " Терниця" , Юрію Рудавіну , Ользі Карпеліній , Насті Сєргєєвій , танцювальному ансамблю  " Позитив " .
Також можна було пострибати на батутах  та скуштувати солодку вату. Після неймовірного концерту всіх присутніх пригощали смачною польовою кашею та пловом .
Отож, залишається побажати громаді надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села Стара Покровка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь