Конференція педагогічних працівників Новопокровської громади.

Дата: 29.08.2021 11:53
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

 За багаторічною традицією, напередодні  першовересня, 28 серпня 2021 року  у  Новопокровському будинку культури  Новопокровської селищної ради освітяни громади  зібралися на традиційний серпневий діалог  –  конференцію педагогічних працівників «Підсумки діяльності закладів освіти  в 2020/2021 навчальному році та завдання Нової української школи на 2021/2022 навчальний рік».
    Учасниками конференції були 260 осіб, серед яких – голова Новопокровської селищної ради Олена Слабінська , начальник відділу освіти  , культури і спорту Евеліна Царевська , керівники та педагогічні працівники закладів освіти громади .
    Педагогів громади привітала  з початком нового навчального року Олена Слабінська яка зробила акцент  на турботу про сучасне та майбутнє дітей .
    Голова  Новопокровської селищної ради Олена Слабінська та начальник відділу освіти, культури і спорту  Евеліна Царевська відзначили Подяками Новопокровської селищної ради  кращих педагогів громади .
         З підсумками діяльності закладів та у  2020/2021 навчальному році та завданнями на новий 2021/2022 навчальний рік виступила начальник відділу освіти , культури та спорту Новопокровської селищної ради Евеліна Царевська .
         Голова Новопокровської селищної ради Олена Слабінська привітала  всю педагогічну родину громади зі святом –   з початком нового навчального року, Днем знань, побажала миру і злагоди у житті, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь