День захисту дітей

Дата: 05.06.2021 19:35
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

   1 червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Цей день асоціюється з веселощами, морозивом, атракціонами і початком літніх шкільних канікул. З Днем захисту дітей  привітала голова Новопокровської громади Олена Слабінська всіх дітлахів ,  кожного малюка. "Дитинство - це чудова пора, так нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і батьківську любов, їх підтримку і захист від усіх життєвих негараздів " , - наголосила вона у своєму виступі. В Новопокровці , Введенці , Есхарі ,Терновій , Старій Покровці відбулися святкові заходи і розваги для дітей з пригощанням морозивом та польовою кашею.

   Нехай роки дитинства усіх дітей будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Діти – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичемо всім дітлахам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

   Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь